Renata Díaz-Szmidt, Gdzie jesteś Gwineo? Próby kształtowania tożsamości narodowej w twórczości pisarzy z Gwinei Równikowej, Warszawa 2017, (ss. 362, Oficyna Wydawnicza ASPRA-JR) - Różański, Jarosław (Annales Missiologici Posnanienses, 2023)
Recenzja książki