Międzynarodowy Akademicki Kongres Misyjny w Poznaniu (28 IX - 2 X 1927) - WILCZYŃSKI, LESZEK (Annales Missiologici Posnanienses, 2006)
Międzynarodowy Akademicki Kongres Misyjny w Poznaniu (28 IX - 2 X 1927)