Aktualność encykliki Populorum progressio Pawła VI odczytana w kluczu misyjnych wyzwań Kościoła - PIOTROWSKI, JAN (Annales Missiologici Posnanienses, 2008)
Aktualność encykliki Populorum progressio Pawła VI odczytana w kluczu misyjnych wyzwań Kościoła