Obraz kobiety na polskojęzycznych portalach internetowych o tematyce muzułmańsko-arabskiej - KWIATKOWSKA, WIKTORIA (Annales Missiologici Posnanienses, 2008)
Obraz kobiety na polskojęzycznych portalach internetowych o tematyce muzułmańsko-arabskiej