Jezus i doświadczenie międzykulturowe. Interpretacja kulturowo-teologiczna - DE MESA, JOSÉ (Annales Missiologici Posnanienses, 2006)
Jezus i doświadczenie międzykulturowe Interpretacja kulturowo-teologiczna