„Mówić" czy „słuchać" Bariery kulturowe a programy pomocowe i rozwojowe w krajach Trzeciego Świata - VORBRICH, RYSZARD (Annales Missiologici Posnanienses, 2006)
„Mówić" czy „słuchać" Bariery kulturowe a programy pomocowe i rozwojowe w krajach Trzeciego Świata