Kult Bożego Miłosierdzia w Ameryce Łacińskiej szerzony przez polskich misjonarzy - BASAŁAJ, MAGDALENA (Annales Missiologici Posnanienses, 2006)
Kult Bożego Miłosierdzia w Ameryce Łacińskiej szerzony przez polskich misjonarzy