Różnorodność służby na misjach Z misjonarzem z Papui-Nowej Gwinei rozmawia Franciszek Jabłoński - KRUCZEK, ZDZISŁAW (Annales Missiologici Posnanienses, 2006)
Różnorodność służby na misjach Z misjonarzem z Papui-Nowej Gwinei rozmawia Franciszek Jabłoński