Listy misjonarza jako źródło misjologiczne - przypadek o. Andrzeja Cierpki OMI - KOMAN, PIOTR (Annales Missiologici Posnanienses, 2008)
Listy misjonarza jako źródło misjologiczne - przypadek o. Andrzeja Cierpki OMI