Stosunek Jana Pawła II do kultury kraju katolickiego na przykładzie Polski - BANULSKA, MARZENA (Annales Missiologici Posnanienses, 2008)
Stosunek Jana Pawła II do kultury kraju katolickiego na przykładzie Polski