Aleksander Radwański, Antyporadnik czyli jak nie należy używać komputera w małej bibliotece. Poradnik, Warszawa: Wydawnictwo SBP 2016, s. 59 (Biblioteczka „Poradnika Bibliotekarza” [Nr 28]) - Wojciechowski, Jacek (Biblioteka, 2017)
Aleksander Radwański, Antyporadnik czyli jak nie należy używać komputera w małej bibliotece. Poradnik, Warszawa: Wydawnictwo SBP 2016, s. 59 (Biblioteczka „Poradnika Bibliotekarza” [Nr 28])