Wokół „Katechizmu biblioteki” Paula Ladewiga - Wojciechowski, Jacek (Biblioteka, 2019)
Recenzja. Wokół „Katechizmu biblioteki” Paula Ladewiga, red. Zdzisław Gębołyś, Bydgoszcz: Wydawnictwo Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego 2019, s. 280. ISBN 978-83-8018-226-4