Leonard Rosadziński, Bibliofilskie podróże i introligatorstwo. Artykuły i reportaże z lat 2011–2021 wystawione w Internecie na blogu „Wystawa Rzemiosła Introligatorskiego i Artystycznej Oprawy Książki” Poznań: nakładem autora 2024, ss. 174. ISBN 978-83-928616-8-3 - Kubiś, Katarzyna (Biblioteka, 2025)
Recenzja książki: Leonard Rosadziński, Bibliofilskie podróże i introligatorstwo. Artykuły i reportaże z lat 2011–2021 wystawione w Internecie na blogu „Wystawa Rzemiosła Introligatorskiego i Artystycznej Oprawy Książki”Poznań: nakładem autora 2024, ss. 174. ISBN 978-83-928616-8-3.