Sprawozdanie z działalności Studenckiego Koła Naukowego Historii Kultury i Edukacji na Wydziale Studiów Edukacyjnych UAM w roku akademickim 2015/2016 - Markowska, Joanna; Nowicki, Michał (Biuletyn Historii Wychowania, 2016)
Sprawozdanie