Profesor Bogdan Suchodolski - uczony, filozof, człowiek widziany z perspektywy przełomu wieków (Sesja naukowa (15 - 16.XQ.1994) - Hellwig, Jan (Biuletyn Historii Wychowania, 1995)
Profesor Bogdan Suchodolski - uczony, filozof, człowiek widziany z perspektywy przełomu wieków (Sesja naukowa (15 - 16.XQ.1994)