Edyta Wolter, Kształcenie i doskonalenie nauczycieli szkól rolniczych w Drugiej Rzeczypospolitej, Eruditus, Poznań 1997, ss. 152 - Jamrożek, Wiesław (Biuletyn Historii Wychowania, 1998)
Edyta Wolter, Kształcenie i doskonalenie nauczycieli szkól rolniczych w Drugiej Rzeczypospolitej, Eruditus, Poznań 1997, ss. 152