Z tradycji polskiej teorii i praktyki andragogicznej, red. E. Sa- pia-Drewniak i A. Stopińska-Pająk, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 1997, s. 236 - Moskalik, Urszula (Biuletyn Historii Wychowania, 1998)
Z tradycji polskiej teorii i praktyki andragogicznej, red. E. Sa- pia-Drewniak i A. Stopińska-Pająk, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 1997, s. 236