Polskie tradycje w kształceniu kadry nauczającej dla szkolnictwa rolniczego - Wolter, Edyta (Biuletyn Historii Wychowania, 2019)
Polskie tradycje w kształceniu kadry nauczającej dla szkolnictwa rolniczego.