Bibliografia historii wychowania (druki zwarte wydane w Polsce w L 1997-1998) - Głowacka, Edyta (Biuletyn Historii Wychowania, 1999)
Bibliografia historii wychowania (druki zwarte wydane w Polsce w L 1997-1998)