XX Jubileuszowy Międzynarodowy Kongres Historyków Wychowania (Leuven-Kortrijk, Belgia 15-18.08.1998) - Hellwig, Jan (Biuletyn Historii Wychowania, 1999)
XX Jubileuszowy Międzynarodowy Kongres Historyków Wychowania (Leuven-Kortrijk, Belgia 15-18.08.1998)