Międzynarodowa naukowo-praktyczna konferencja „Huculszczyzna w otchłani wieków” - Haratyk, Anna (Biuletyn Historii Wychowania, 2011)
Międzynarodowa naukowo-praktyczna konferencja „Huculszczyzna w otchłani wieków”