Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Opiekun – Wychowawca – Nauczyciel. Między powinnością a (nie)możnością (konteksty historyczne i współczesne)” - Apanel, Danuta; Gulczyńska, Justyna; Fetzki, Tomasz (Biuletyn Historii Wychowania, 2011)
Ogólnopolska Konferencja Naukowa „Opiekun – Wychowawca – Nauczyciel. Między powinnością a (nie)możnością (konteksty historyczne i współczesne)”