Sprawozdanie z konferencji „Janusz Korczak – Wielki Człowiek i Pedagog” - Ratajczak, Krzysztof; Brenk, Mikołaj (Biuletyn Historii Wychowania, 2012)
Sprawozdanie z konferencji „Janusz Korczak – Wielki Człowiek i Pedagog”