Sprawozdanie z V Walnego Zebrania Towarzystwa Historii Edukacji (12 stycznia 2012 r.) - Pękowska, Marzena (Biuletyn Historii Wychowania, 2012)
Sprawozdanie z V Walnego Zebrania Towarzystwa Historii Edukacji (12 stycznia 2012 r.)