L’anniversaire d’”Annales”. Rok 2014 czasem francuskich rocznic Marca Blocha, Philippa Aries’a oraz Jacquesa le Goffa - Głowacka-Sobiech, Edyta (Biuletyn Historii Wychowania, 2014)
L’anniversaire d’”Annales”. Rok 2014 czasem francuskich rocznic Marca Blocha, Philippa Aries’a oraz Jacquesa le Goffa