Recenzja książki Eleonory Sapii-Drewniak pt. Stefania Mazurek. Biografia pedagogiczna, Opole 2011: Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego, ss. 282 - Zamecka Zalas, Olga (Biuletyn Historii Wychowania, 2014)
Recenzja książki Eleonory Sapii-Drewniak pt. Stefania Mazurek. Biografia pedagogiczna, Opole 2011: Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego, ss. 282