Bibliografia historii wychowania (druki zwarte wydane w Polsce w latach 1998-1999) - Głowacka, Edyta (Biuletyn Historii Wychowania, 2000)
Bibliografia historii wychowania (druki zwarte wydane w Polsce w latach 1998-1999)