Konferencja naukowa „Działalność kobiet polskich na polu oświaty i nauki (Zajączkowo 4-6.10.1999 r.) - Stasiak, Alicja (Biuletyn Historii Wychowania, 2000)
Konferencja naukowa „Działalność kobiet polskich na polu oświaty i nauki (Zajączkowo 4-6.10.1999 r.)