Osobowość i koncepcje etyczno-wychowawcze o. Jacka Woronieckiego op. 1878-1949 (sesja naukowa w KUL - 6 listopada 1999 r.) - Hellwig, Jan (Biuletyn Historii Wychowania, 2000)
Osobowość i koncepcje etyczno-wychowawcze o. Jacka Woronieckiego op. 1878-1949 (sesja naukowa w KUL - 6 listopada 1999 r.)