Edyta Głowacka-Sobiech, Twórcy polskiego skautingu - Olga i Andrzej Małkowscy, Wydawnictwo Poznańskie, Poznań 2003, ss. 283 - Wałąga, Agnieszka (Biuletyn Historii Wychowania, 2003)
Edyta Głowacka-Sobiech, Twórcy polskiego skautingu - Olga i Andrzej Małkowscy, Wydawnictwo Poznańskie, Poznań 2003, ss. 283