Sprawozdanie z działalności Koła Naukowego Historii Kultury i Edukacji UAM - Czajkowska, Agnieszka (Biuletyn Historii Wychowania, 2004)
Sprawozdanie z działalności Koła Naukowego Historii Kultury i Edukacji UAM