Konferencja międzynarodowa Koncepcja Planu Daltońskiego w edukacji elementarnej – wiedza i praktyka 19 listopada 2014 roku - Nowak-Kluczyński, Konrad (Biuletyn Historii Wychowania, 2014)
Konferencja międzynarodowa Koncepcja Planu Daltońskiego w edukacji elementarnej – wiedza i praktyka 19 listopada 2014 roku