II Ogólnopolska Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa, Światopoglądowo- społeczne koncepcje wychowania i edukacji akademickiego Lublina, Lublin 7–8 listopada 2014 - Gołdyn, Piotr (Biuletyn Historii Wychowania, 2014)
II Ogólnopolska Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa, Światopoglądowo-społeczne koncepcje wychowania i edukacji akademickiego Lublina, Lublin 7–8 listopada 2014