Działalność wrocławskiego Zakładu Historii Edukacji w latach 1999–2009 - Jędrychowska, Barbara; Piwowarczyk, Mirosław (Biuletyn Historii Wychowania, 2009)
Działalność wrocławskiego Zakładu Historii Edukacji w latach 1999–2009