Alicja Daniela Kicowska, Nauczyciele szkół rolniczych na Warmii i Mazurach (1945–1989),Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko- Mazurskiego w Olsztynie, Olsztyn 2009, ss. 186 - Radziszewska, Maria (Biuletyn Historii Wychowania, 2009)
Alicja Daniela Kicowska, Nauczyciele szkół rolniczych na Warmii i Mazurach (1945–1989),Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, Olsztyn 2009, ss. 186