Sprawozdanie z konferencji „Krakowskie środowisko historyków wychowania w drugiej połowie XX wieku” - Wałęga, Agnieszka (Biuletyn Historii Wychowania, 2009)
Sprawozdanie z konferencji „Krakowskie środowisko historyków wychowania w drugiej połowie XX wieku”