Tradycje grunwaldzkie w harcerstwie – w 600-setną rocznicę bitwy pod Grunwaldem - Głowacka-Sobiech, Edyta (Biuletyn Historii Wychowania, 2010)
Tradycje grunwaldzkie w harcerstwie – w 600-setną rocznicę bitwy pod Grunwaldem