Konferencja naukowa: Czasopiśmiennictwo XIX i XX wieku jako źródło do dziejów szkolnictwa, oświaty i edukacji (Łódź, 15–16 października 2009) - Witkowska-Urban, Ewa (Biuletyn Historii Wychowania, 2010)
Konferencja naukowa: Czasopiśmiennictwo XIX i XX wieku jako źródło do dziejów szkolnictwa, oświaty i edukacji (Łódź, 15–16 października 2009)