Z dziejów ruchu harcerskiego. Studia - Szkice - Materiały 1911-2006, pod red. Edyty Czop, Oficyna Wydawnicza „Mercator”, Rzeszów 2006 - Król, Joanna (Biuletyn Historii Wychowania, 2008)
Z dziejów ruchu harcerskiego. Studia - Szkice - Materiały 1911-2006, pod red. Edyty Czop, Oficyna Wydawnicza „Mercator”, Rzeszów 2006