Sesja popularnonaukowa z okazji 50-lecia Drużyn „Nieprzetartego Szlaku” - Jamrożek, Wiesław (Biuletyn Historii Wychowania, 2008)
Sesja popularnonaukowa z okazji 50-lecia Drużyn „Nieprzetartego Szlaku”