Konferencja naukowa w 450 rocznicę założenia Gdańskiego Gimnazjum Akademickiego (1558-2008), Gdańsk 17 listopada 2008 r. - Kabacińska, Katarzyna (Biuletyn Historii Wychowania, 2008)
Konferencja naukowa w 450 rocznicę założenia Gdańskiego Gimnazjum Akademickiego (1558-2008), Gdańsk 17 listopada 2008 r.