Piotr Gołdyn, Obrazki z dziejów oświaty w Wielkopolsce Wschodniej. Zeszyt II, Kaliskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk, Kalisz 2015, ss. 123. - Radziszewska, Maria (Biuletyn Historii Wychowania, 2018)
Recenzja