Sprawozdanie z VIII Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej z cyklu „Edukacja wczoraj, dziś i jutro”. Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu, 24 maja 2018 roku - Klimek, Daria (Biuletyn Historii Wychowania, 2018)
Sprawozdanie