25 lat Wydziału Studiów Edukacyjnych Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu - Nowak-Kluczyński, Konrad; Brenk, Mikołaj (Biuletyn Historii Wychowania, 2018)
25 lat Wydziału Studiów Edukacyjnych Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu