Sprawozdanie z Konferencji Naukowej w stulecie Sejmu Nauczycielskiego (1919–2019) pt. „Przemiany szkoły polskiej XVIII–XXI wieku”, Kraków, 1–2 kwietnia 2019 roku - Włoch, Anna; Wojniak, Justyna (Biuletyn Historii Wychowania, 2019)
.