Sprawozdanie z konferencji naukowej pt.: „Molestowanie seksualne. Analiza zjawiska i przeciwdziałanie” 8 marca 2021 r., Wydział Studiów Edukacyjnych Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu (on-line) - Świeżek, Klarysa; Jezierska, Julia (Biuletyn Historii Wychowania, 2023)
Sprawozdanie z konferencji naukowej pt.: „Molestowanie seksualne. Analiza zjawiska i przeciwdziałanie” 8 marca 2021 r., Wydział Studiów Edukacyjnych Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu (on-line)