Bibliografia historii wychowania, szkolnictwa i myśli pedagogicznej w Polsce za rok 2020 (z uzupełnieniami za lata poprzednie) - Gruca, Anna (Biuletyn Historii Wychowania, 2023)
Bibliografia historii wychowania, szkolnictwai myśli pedagogicznej w Polsce za rok 2020 (z uzupełnieniami za lata poprzednie)