Sprawozdanie z Jubileuszowej Konferencji Naukowej z okazji 25-lecia funkcjonowania Studenckiego Koła Naukowego Historii Kultury i Edukacji – pt. „Rodzina a społeczeństwo, społeczeństwo a rodzina”, Poznań, 14 czerwca 2023 roku - Skiba, Agata; Błauciak, Klaudia (Biuletyn Historii Wychowania, 2023)
Sprawozdanie z Jubileuszowej Konferencji Naukowej z okazji 25-lecia funkcjonowania Studenckiego Koła Naukowego Historii Kultury i Edukacji – pt. „Rodzina a społeczeństwo, społeczeństwo a rodzina”, Poznań, 14 czerwca 2023 roku