Konferencja naukowa: „Od narodzin do wieku dojrzałego. Dzieci i młodzież w społecznościach dawnej Polski (X-XX w.)”, Warszawa, 4-6 marca 1998 r. - Wrzesiński, Jacek (Biuletyn Historii Wychowania, 1998)
Konferencja naukowa: „Od narodzin do wieku dojrzałego. Dzieci i młodzież w społecznościach dawnej Polski (X-XX w.)”, Warszawa, 4-6 marca 1998 r.