Partnerka, matka, opiekunka - status kobiety w dziejach powszechnych Konferencja naukowa, Bydgoszcz - Wielonek 11-13 maja 1998 r. - Blaszczyk, llona (Biuletyn Historii Wychowania, 1998)
Partnerka, matka, opiekunka - status kobiety w dziejach powszechnych Konferencja naukowa, Bydgoszcz - Wielonek 11-13 maja 1998 r.